4244 Újfehértó, Eötvös József u. 26. (telephely)

Idősek nappali ellátása:

Ellátási terület: Újfehértó város közigazgatási területe.

A nappali ellátás az Újfehértón élő időskorúaknak kínál lehetőséget közösségi programokon való részvételre, valamint idős hozzátartozók napközbeni felügyeletét is biztosítjuk. A szolgáltatás nyitott formában, az ellátotti kör és a lakosság által egyaránt elérhető módon működik, célja, hogy megelőzze az idős, egyedül élő emberek elmagányosodását, a kialakuló ártalmakat csökkentse, illetve megszüntesse.

 

 

Pszichiátriai betegek nappali ellátása:

Ellátási terület: a nagykállói kistérség (Újfehértó, Érpatak, Nagykálló, Kállósemjén, Balkány, Bököny, Geszteréd) közigazgatási területe.

A pszichiátriai betegek nappali ellátása a város központjában található épületben működik, így tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthető. Az igénybe vevők részére kulturális programokat szervezünk, segítünk hivatalos ügyeik intézésében, valamint amunkavállalásban is. A szabadidő hasznos eltöltésére csoportos foglalkozásokat, szabadtéri főzéseket rendezünk.

 

 

Pszichiátriai betegek közösségi ellátása:

Ellátási terület: a nagykállói kistérség (Újfehértó, Érpatak, Nagykálló, Kállósemjén, Balkány, Bököny, Geszteréd) közigazgatási területe.

Ez a szolgáltatási forma a kérelmező saját lakókörnyezetében nyújt mentális támogatást azon személyeknek, akik ezt igénylik. Lehetőségük van az igénybe vevőknek a szolgálat felkeresésére is, ugyanis Újfehértó Eötvös u. 26. sz. alatt rendelkezésre áll egy helyiség fogadásukra. A szakfeladaton dolgozó munkatársak készséggel állnak a lakosság rendelkezésére, ha segítségre, támogatásra van szükségük nehéz élethelyzetekben.

 

 

 

Cím: 4244 Újfehértó, Eötvös József u. 26.

Útvonaltervezéshez kattintson a címre!